Make your own free website on Tripod.comKaartleggen

Mevrouw Ria à la carte...


Het kaartleggen is een manier om te weten te komen welke toekomst er voor u is weggelegd. Het kaartleggen op zich is voor mij begonnen als hobby maar uiteindelijk uitgegroeid tot een fulltime job, dewelke ik tot op heden nog steeds met hart en ziel uitoefen. Hiervoor gebruik ik verschillende speciale kaarten, al is het in principe evengoed mogelijk om aan de hand van gewone speelkaarten de toekomst te voorspellen. Ik tracht wel van op alle domeinen te werken, zo ook op zakelijk vlak. Zo wist ik in het verleden hiermede reeds vele zakenlui van advies te voorzien. Door mijn bemiddeling werden er reeds fortuinen verdiend en werden mogelijke faillisementen tijdig voorkomen ( ook al komen de personen waarover het gaat hier natuurlijk niet graag mee naar buiten)...

Doel v/h kaartleggen : de mensen krijgen een beeld van het heden om van daaruit de toekomst te gaan voorspellen. Uiteraard zeggen wij hierbij aan de mensen wat zij mogelijkerwijs kunnen doen om hun situatie te verbeteren, en eventueel op welke punten zij kunnen bijsturen om een oplossing te vinden voor hun problemen.

Ik gebruik hiervoor in eerste instantie de Grote Lenormand kaarten. Deze kaarten bevatten een centraal kader, dat voornamelijk gebaseerd is op de mythologie, de verovering van het Gulden Vlies, de Oorlog van Troje, het recht van de sterkste op de zwakste, het huwelijk of de hermetische wetenschap, de onvoorzienbare elementen, de tekens van de dierenriem en de orde der tijden. de drie bovenste kaders zijn van links naar rechts : het kaartenspel, de sterren-constellaties, de alfabetische letter en de geomantische figuur. Onderaan heeft men langs weerszijden een kleine tekening waar men ook allerlei aanwijzingen kan uithalen. In het midden onderaan heeft men dan ook nog de bloemen en planten die ook een eigen betekenis hebben (dit gebruik ik echter zelf heel weinig).

Dan volgt het tweede spel, waarbij ik het Grote Lenormand-spel combineer met de Belline kaarten , die uitgaan van de astrologie en een moderne tekening bevatten. Deze kaarten werden gemaakt door Belline, een franse kaartlegger, die drie mooie spelen heeft ontworpen nl.: “de tarot de horoscope en oracle “, deze kaarten kunnen ook nog elk afzonderlijk worden gebruikt. Dit wordt aangevuld met het kaartspel “ Le petit cartomancien” ,wat vergelijkbaar is met een versie van de Kleine Lenormand. Dan komen wij aan het Tarotspel waar ik vooral met de Grote Arcana werk (22 kaarten) . Ook hier kan men heel veel informatie uithalen. Als 4 de spel gebruik ik de Isis kaarten, die mij meer duiding geven over wat je kan doen voor uzelf om vooruit te komen Als 5 de spel gebruik ik dan een orakelspel dat mij inlichtingen geeft over wat er verkeerd gaat voor u persoonlijk, en wat hieraan valt te doen. Als 6 de spel hebben we de kaarten van Aimée Zwitser, dit is een kaartspel dat een Nederlandse vrouw heeft gemaakt waar men nogmaals ook algemene informatie vindt, deze kaarten zijn heel modern opgevat . Dan eventueel krijgt men nogmaals een Tarot-legging, indien nodig, waarbij we kijken wat er nog belangrijk kan zijn voor de persoon in kwestie. Dan hebben we nog twee spelen die ik te samen gebruik zijnde de Engelen Inzichtkaarten, deze geven zoals de kaarten het zelf vermelden : allerlei inzichten . Tot slot heeft men ook nog de Kleine Lenormand kaartjes, waarbij vooral de nabije toekomst aan bod komt. Bij ieder consult kan men uiteraard ook nog uitgebreid bijkomende vragen stellen indien nodig .

Ria BLONDEEL


0903/ 46.480 ( € 1,50 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9
Opgelet ! abonees draai eerst 1551


0906/ 46.48.000 ( € 0,80 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9 )E-mail : info@riablondeel.be