Make your own free website on Tripod.comReiki


Reiki is een japans woord voor "universele levensenergie". Ze is de energie die in alles aanwezig is. Ze staat voor wat wij de kosmos noemen. Reiki is de energie die alles doordringt met de kracht. Reiki geeft ons de mogelijkheid om onszelf te genezen en om onszelf te zuiveren .

Door met jezelf en aan jezelf te werken zul je zien dat je met de reiki-kracht ook heel veel blokkades kunt opheffen. Indien je een healing vraagt gebeurt dit vooral door handoplegging, en de persoon die u Reiki geeft zal zich hiervoor steeds als een kanaal opstellen.

Hier kan men niet op voorhand zeggen welk facet in uw leven zal opgelost worden, daar men heel eenvoudig de levensenergie doorgeeft. Iedere healing staat op zich.De belangrijke reiki principes zijn :

- Maak je vandaag geen zorgen

- Wek vandaag geen woede of boosheid op

- Eert je vader, moeder en de ouderen ,leraren, en de mensen rondom u.

- Verdien je brood op een eerlijke en correcte manier .

- Toon respect voor alles wat leeft.

- Wees dankbaar voor alles wat je hebt , of verkrijgt .

De verschillende initiaties.

Tussen de verschillende initiaties moet men wel voldoende tijd laten zodat het lichaam zich kan aanpassen aan de nieuwe vibraties die men verkrijgt .De eerste graad :

hier leert men zichzelf reiki te geven, je wordt terug afgestemd op je ziele energie,of hartpotentie. Je laat terug de energie in jezelf of in de anderen . Je leert welke handposities je moet toepassen en reiki kanaal wordt ook geopend zodat je niet meer je eigen energie hoeft te gebruiken je wordt een kanaal. In de eerste graad krijg je reeds vier inwijdingen voor de verschillende niveaus. De energiebanen worden gezuiverd, en versterkt. In de Reiki inwijding krijg je alles wat je nodig hebt om verder vooruit te kunnen

De tweede graad :

Hier gaat men vooral leren om voor de anderen Reiki te geven, en men gaat u hier ook de bijpassende symbolen bijleren waardoor je kanaal nog wordt versterkt en jij ook op afstand gaat kunnen werken met het doorgeven van de Reiki energie . Uw eigen kanaal wordt nog versterkt, waardoor je ook op een hoger niveau van de reiki kunt afstemmen, je leert de verschillende symbolen toetepassen met de desbetreffende mantra’s. Je leert door te gaan naar de diepere essentie de verbinding te maken naar je diepste wezen, om een grotere mogelijkheid te hebben om de reiki kracht door te geven op emotioneel en geestelijk vlak.

De derde graad of de meester graad :

Is de laatste inwijding die je krijgt, hier wordt je het laatste symbolen en mantras gegeven waardoor je nog meer reiki kunt doorgeven en je op uw beurt ook anderen gaat kunnen leren wat reiki is en op uw beurt ook anderen kunt inwijden in de reiki.U kunt mij voor informatie over de Reiki-cursus steeds
bereiken op het volgende adres :


Ria (Brigitte) BLONDEEL
St.- Gillisstraat 20 bus 4
B-9170 DE KLINGE


0903/ 46.480 ( € 1,12 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9 )
Opgelet ! abonees draai eerst 1551


0906/ 46.48.000 ( € 0,80 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9 )E-mail : info@riablondeel.be

http://www.paranormica.be