Make your own free website on Tripod.comCursus
Light Body

"Awakening your light body"
Een cursus om je licht lichaam te ontwaken door je lichtcentra te openen. Je kunt hierdoor ook je spirituele groei versnellen. Deze cursus werd ontwikkeld door Duane Parker en Sanaya Roman dit door hun gidsen Daben en Orin. Deze cursus is gebaseerd op theorie, meditatie en oefeningen.

Door je lichtlichaam te ontwaken leer je ook hoe je gemakkelijker naar je eigen kern kunt gaan, en kun je ook een hogere trilling van energie ervaren, waardoor alles ook veel gemakkelijker verandert in je dagelijkse leven. Je ervaart meer harmonie, je kunt voor jezelf ook meer licht uitstralen je word je tevens ook bewust van je pad van spirituele groei en verlichting.

Deze cursus werd samengesteld uit 6 delen. Er zijn tien energiecentra je hebt zeven vibrerende energiecentra en drie light body centra samen bouwen ze je licht lichaam op.

De eerste drie centra zijn er om je jouw energie lichamen te versterken, Zij brengen de energie binnen en harmoniseren de energie die je opneemt uit je omgeving. Na deze basis te gebruiken ga je ook sterker worden in je persoonlijke kracht je kan meer gebundeld blijven, en ook oude energieŽn gemakkelijker loslaten. De vier hogere centra geven je mogelijkheid meer stroming en harmonie te brengen in je leven en voeren je naar het mentale buiten de tijd en ruimte. Je brengt licht in je gedachten wereld en je opent je kanaal naar de hogere dimensie. Nadien hebben de drie centra voor het ontwaken van het lichtlichaam light body centra. Bij deze word je een bron van licht, je verhoogt de harmonie, en evenwicht in je persoonlijk leven. Je maakt tevens contact met je hogere zelf.en je leert met licht te werken voor jezelf en naar de anderen toe.Je maakt kennis met jezelf, en je hogere zelf, en het werken met de subtiele energieŽn hierdoor kom je tot een zielsbewustzijn waardoor je een hoger doel bereikt. De light body cursus geeft je een groter vertrouwen, en harmonie door deze cursus leer je deze in je dagelijkse leven te brengen en leer je gemakkelijker hoe je in stroming komt.

Volume 1 : je leert de drie eerste centra kennen, deze geven je stabiliteit en je krijgt een basis van kracht, je leert met subpersoonlijkheden omgaan en je innerlijk kind te helen, tevens kun je ook oude energiepatronen leren loslaten.

Volume 2 : je leert met liefde en compassie omgaan door het hartcentrum te openen.je kunt uzelf en de anderen uitnodigen om geheeld te worden door de innerlijke heler, vanuit het hartcentrum, je merkt ook hoe belangrijk vergeven kan zijn. Je zuivert je aura, en laat niet bij jou passend energie los.

Volume 3 : je leert met de hogere energie werken, en je nieuwe onbegrensde mogelijkheden ervaart, je merkt hoe je naar een ander hoger doel kunt komen in je dagelijkse leven.

Volume 4 : je brengt nu alle energie in evenwicht en in harmonie en je gaat het light-body centrum activeren. Je beseft hoe je gevoeliger wordt voor de energieŽn, en je werkt aan dagelijkse themaís van overvloed en harmonie in relatie.

Volume 5 : Je ontwaakt hier je eerste twee light body centra, je komt in contact met de andere dimensie, en leert contact te maken met je hogere zelf en met het zielsniveau. Je leert hier ook hoe je licht en de energieŽn kunt doorgeven aan de anderen.

Volume 6 : Je ontwaakt het derde light body centra, jij zelf wordt een lichtbron je krijgt inzichten wat je kan doen om een stralend leven op te bouwen met de nodige inzichten. Er komen heel veel mogelijkheden naar je toe en dit op alle vlak.U kunt mij voor bijkomende inlichtingen
steeds bereiken op het volgende adres :


Ria (Brigitte) BLONDEEL
St.- Gillisstraat 20 bus 4
B-9170 DE KLINGE


0903/ 46.480 ( Ä 1,50 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9 )
Opgelet ! abonees draai eerst 1551


0906/ 46.48.000 ( Ä 0,80 /per min.)

( druk de rechtstreekse box nr. 1-9-0-9 )E-mail : info@riablondeel.be

ria.blondeel@paranormica.be

riatherapeut@hotmail.comhttp://www.paranormica.be